Arta – între talent şi muncă

Echipa ABC Juridic este onorată să-l aibă alături pe pianistul şi compozitorul Matei Bucur Mihăescu, student al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti – secţia Dirijat şi Orchestă şi student în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti.

Matei reprezintă un adevărat talent muzical, este un tânăr de excepţie, împreună cu care suntem convinşi că vom avea o colaborare roditoare. Acesta compune de la vârsta de 7 ani creaţii pentru pian, orchestră şi cor, în prezent aflându-se la al patrulea CD, iar la vârsta fragedă de doar 12 ani dirija propria orchestră.

Pentru activitatea deosebită în domeniile artei, interpretării pianistice şi compoziţiei, i-au fost decernate Trofeul casei de producţie Rollywood pentru Muzică, Premiul de excelenţă al Uniunii Interpreţilor, Coregrafilor si Criticilor Muzicali, dar şi titlul de ,,Mic Ambasador” al culturii româneşti în lume oferit de Ministerul Afacerilor Externe şi Asociaţia Partenerilor Corpului Diplomatic. Toate aceste realizări şi distincţii reflectă, printre altele, eforturile titanice de perfecţionare ale lui Matei şi, poate mai important decât orice altceva, voinţa de fier a acestuia.

Demn de menţionat este şi succesul recent de care s-a bucurat artistul la Veneţia, unde a susţinut un concert în cadrul evenimentului „Enescu 60”. În opinia noastră şi nu numai, Matei este un model demn de urmat în ceea ce priveşte latura profesională a vieţii, dând constant dovadă de ambiţie, de viziune clară şi de exploatare intensă a talentului său. Sperăm să aflăm cu toţii mai multe despre activitatea, planurile de viitor şi despre secretul succesului său într-un interviu ce va apărea curând pe site-ul ABCJuridic.ro!

ABC Juridic

ABC Juridic a luat naştere din dorinţa de a construi perspective pentru viitorii specialişti în domeniul juridic.

Related articles