La multi ani, dragi prieteni!

Iat─â c─â a mai trecut un an. Cu bune, cu rele, a trecut. Important este s─â nu r─âm├ónem ancora╚Ťi ├«n trecut, ci s─â privim ├«nainte. S─â privim ├«nainte, ├«nspre viitor, dar s─â tr─âim con╚Ötient, ├«n prezent.

Pe l├óng─â tradi╚Ťionala ╚Öi cea mai important─â urare de s─ân─âtate, fericire ╚Öi bel╚Öug ├«n Noul An, v─â mai dorim ╚Öi ├«n╚Ťelepciune ╚Öi echilibru. Aceasta deoarece vremurile ce se ├«ntrev─âd la orizont nu sunt neap─ârat bune sau rele, ci depinde de noi s─â le facem s─â fie bune. De noi, adic─â de rom├óni. Pentru c─â ├«nainte de toate, suntem rom├óni. Aceasta este funda╚Ťia comun─â pe care trebuie s─â cl─âdim ÔÇô fire╚Öte, al─âturi de dorin╚Ťa fireasc─â de bun─âstare a fiec─ârui om.

La aceasta se refer─â urarea ÔÇ×├«n plusÔÇŁ de ├«n╚Ťelepciune ╚Öi echilibru. La r─âbdarea de a nu-i judeca pe ceilal╚Ťi ╚Öi de a ├«ncerca s─â-i ├«n╚Ťelegem, a╚Öa cum ╚Öi noi, la r├óndul nostru, ne dorim acela╚Öi lucru din partea celorlal╚Ťi. ╚śi la r─âbdarea de a nu ne socoti vreodat─â de╚Ťin─âtori ai adev─ârului absolut, de a crede c─â opinia noastr─â este infailibil─â.

Așadar, pentru binele individual și comun deopotrivă, să pășim în Noul An cu mintea limpede!

La multi ani!

Silviu Gabriel Barbu si Sandu Serban, alaturi de echipa ABC Juridic

ABC Juridic

ABC Juridic a luat na┼čtere din dorin┼úa de a construi perspective pentru viitorii speciali┼čti ├«n domeniul juridic.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment