Manualul de Educaţie Juridică

În societatea modernă, tinerii se confruntă, la vârste tot mai fragede, cu domeniul juridic – fapt ce le influenţează viaţa uneori dramatic. Cauzele sunt determinate nu numai de factori de ordin social, psihologic sau familial, ci foarte mult contează factorul educaţional care prezintă multe lacune. Omul bine şi corect poziţionat în societate se diferenţiază de ceilalţi semeni prin educaţie, precum şi prin talent sau alte calităţi native.

Educaţia constituie un corolar esenţial care ilustrează foarte bine care ar fi cauza unor derapaje sau cheia succesului unora dintre tinerii zilelor noastre. Dacă ne preocupă generaţia de mâine, care va asigura viitorul acestei naţiuni, atunci trebuie să ne intereseze şi modul în care se construiesc personalitatea şi caracterul, educaţia acestor adulţi în devenire. Cu cât contribuie pozitiv mai mulţi adulţi bine intenţionaţi la aceasta construcţie colosală, cu atât mai mult cresc şansele de a avea o generaţie viitoare de succes, matură şi creativă, larg deschisă spre progres şi fericire.

Prin acest proiect dorim să contribuim la îndeplinirea acestui scop nobil, cu echipa de studenţi asociaţi şi specialiştii din domeniul juridic inimoşi care sprijină entuziasmul acestei tinere echipe.

Vom reveni în curând cu informaţii legate de conţinut şi distribuirea manualului.