Noii membri ai Consiliului Superior al Magistraturii

În data de 27.12.2016, a avut loc ședința Senatului în care a fost adoptată hotărârea cu privire la validarea magistraților aleși ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, cu respectarea prevederilor constituționale din art. 75 alin (2).

Astfel, Marcu Simona Camelia, Ghena Mariana, Savonea Lia, Țînț Nicoleta-Margareta, Chiș Andreea-Anamaria, Baltag Gabriela, Oprina Evelina-Mirela, Bălan Mihai-Andrei, Mateescu Mihai-Bogdan, Olaru Codruț, Ban Cristian-Mihai, Deac Florin, Solomon Nicolae-Andrei și Toader Tatiana au fost aleși ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii pentru un mandat de 6 ani, care va expira la data de 6.01.2023.

Dorim să le urăm noilor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii mult succes în mandatul ce le-a fost acordat. În această perioadă marcată de transformări profunde pe plan național și global, justiția trebuie să asigure, în primul rând, echitatea în raporturile dintre cetățeni, stat și alți actori relevanți de pe scena publică sau privată, astfel încât respectivele transformări să fie resimțite ca oportunități de evoluție a societății în ansamblul său. De aceea, considerăm că exercitarea mandatului trebuie să fie una luminată și chibzuită, prin care să se insufle un spirit de echilibru și maturitate în sistemul judiciar din România.

Surse: Monitorul Oficial, Partea I, nr. 1057 din 28.12.2016

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment