ABC LEGAL

ss

 

Ca urmare a extinderii proiectului juridic ABC Juridic si atragerii unei echipe de specialisti, am lansat un serviciu public ce vine in sprijinul celor care se confrunta cu hatisul legislativ zi de zi.  Aceasta este prima platforma de consultanta juridica dedicata functionarilor publici din unitatile administrativ-teritoriale din Romania, fiind o platforma cu caracter informativ si orientativ.

De ce aceasta platforma?

Design Tools -01        Functionarii publici se confrunta zilnic cu situatii de natura juridica in cadrul institutiilor publice.

Design Tools -72 Romania are nevoie de functionari publici informati temeinic, orice informatie juridica fiindu-le necesara.

Design Tools -71      Functionarii publici au nevoie de idei si informatii noi pentru a-si desfasura activitatile eficient in cadrul institutiilor.

 

Ce solutie oferim?

Oferim deschiderea unei echipe de specialisti in domeniul juridic pentru a oferi solutii obiective problemelor juridice intalnite de functionarii publici in desfasurarea activitatilor de serviciu. Functionarii publici pot adresa o intrebare referitoare la speta intalnita, iar echipa noastra va oferi o solutie, avand natura unei recomandari pur informative si obiective.

Cum functioneaza?

  1. Completezi formularul online de solicitare cu informatiile concrete privind problema intalnita, intr-un mod strict obiectiv;
  2. Trimiti solicitarea online
  3. Veti primi confirmarea primirii solicitarii pe email si un termen exact pentru trimiterea unei solutii informativ (intre 12-48 ore);
  4. Va transmitem pe email recomandarea pentru solutionarea problemei juridice.

Cat costa?

Acest serviciu este 100% gratuit, realizat in scopul informarii si eficientizarii activitatii functionarilor publici din Romania.

Care este procedura de inscriere?

Va puteti inscrie ca functionar public accesand formularul de inscriere.