Compania românească CryptoDATA Tech va fi sponsorul principal al Austrian Grand Prix

Cryptodata Tech, o companie românească care dezvoltă soluții hardware și software de securitate cibernetică bazate pe tehnologia blockchain, va fi sponsorul principal al Austrian Grand Prix în 2022, 2023 și 2024.

CryptoDATA Tech dezvoltă produse și servicii de înaltă performanță cu atribute unice de securitate cibernetică aplicabile în diverse domenii datorită caracteristicilor lor integrate bazate pe tehnologia blockchain, criptare cu o abordare ecologică. Prin furnizarea de proiecte unice și produse personalizate, CryptoDATA răspunde atât nevoilor partenerilor săi, cât și celor ale utilizatorilor de tehnologie din întreaga lume. Unul dintre produsele sale emblematice este Wispr, o aplicație de mesagerie instantanee benefică pentru fanii sporturilor cu motor, astfel încât aceștia să poată comunica liber și fără restricții oriunde în lume, alimentând pasiunea și angajamentul comunității sportului cu motor.

Ovidiu Toma, Co-fondator și Chief Executive Officer CryptoDATA Tech: „Suntem incredibil de încântați să începem parteneriatul cu Dorna Sports, deoarece devenim prima companie românească care preia sponsorizarea titlului pentru evenimentele Grand Prix. Împărtășim angajamentul lor față de inovare, și vrem să arătăm că tehnologia blockchain poate alimenta inițiative pozitive pentru schimbarea mediului, pentru oameni și comunitatea sporturilor cu motor pe pistă și în afara lor, deoarece reprezintă una dintre cele mai transparente și sigure tehnologii cu aplicabilitate ridicată în diferite domenii din afara sferei cripto. Prin urmare, tehnologia și inovația se află în centrul a ceea ce facem, care se aliniază strategic cu sportul curselor și împreună vom crea experiențe uimitoare la intersecția tehnologiilor digitale și MotoGP.”

ABC Juridic

ABC Juridic a luat naştere din dorinţa de a construi perspective pentru viitorii specialişti în domeniul juridic.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment