Vintage Law

edd1

Echipa ABC Juridic lansează Proiectul Vintage Law, prin care își propune să vă aducă la cunoștință un conținutul util, relevant şi, din păcate, insuficient exploatat din fondul de literatură juridică al bibliotecilor.

Indiferent de epoca istorică în care au fost scrise, cărțile în general şi cărţile juridice, în mod special, abordează teme ce își mențin actualitatea, fiindcă doar forma lucrurilor din realitatea socială se schimbă odată cu dinamica noilor timpuri, nu şi fondul lor.

Scopul Vintage Law este acela de a oferi paralele între diversele reglementări ale aceleaşi situaţii, în diferite perioade de timp. Astfel, prin analiza unor norme juridice vintage, se poate (re)descoperi atmosfera deceniului trec, putând privi prin timp la munca şi efortul minţilor luminate care au construit o Românie puternică.

În sprijinul acestui proiect, vom lansa și o serie de interviuri cu personalul de specialitate din cadrul bibliotecilor – publice ori private. Grație perspectivelor expuse în interviuri, sperăm să reușim să convingem pe cât mai mulți dintre dumneavoastră să se alăture inițiativei.


Articole Vintage Law:

  1. Studiu privind principiul aflării adevărului sau “Ce este dreptate?”