Intact Media Academy la Facultatea de Drept: membri ai juriului în finala celei de-a doua ediții a competiției „SpeakUp”.

Miercuri, 7 decembrie 2016, ora 19:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea din București, va avea loc etapa finală „SpeakUp – Competiție de Public Speaking”, concurs aflat la a II-a ediție. Asociația Studenților în Drept lansează invitația tuturor celor pasionați de arta comunicării, evenimentul fiind deschis publicului.

În etapa finală, cei mai buni cinci concurenți ai competiției, care au dovedit a fi cei mai buni de până acum, vor încerca să convingă juriul și să impresioneze publicul prin discursurile lor. Ca o recompensă pentru curajul și talentul pe care îl posedă, toți finaliștii vor fi premiați de către organizatori, concurentul de pe locul 1 primind 800 de lei. Calitățile lor oratorice au fost recunoscute de juriul celorlalte două etape anterioare, compus din membri ai Asociației Române de Dezbateri, Oratorie și Retorică Muntenia (ARDOR Muntenia), precum și din membri AIESEC. Alături de aceste doua asociații, în juriu a fost prezent și câștigătorul primei ediții a competiției „SpeakUp” – Horia Rădulescu, student în anul III la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

De asemenea, finaliștii au beneficiat în prealabil de un training special de public speaking, susținut de către Ioana Covei, membru ARDOR Muntenia. În finală, juriul va desemna titlul „Speakerul anului 2016″ doar unuia dintre cei cinci concurenți.

Juriul va fi format din specialiști în arta oratoriei, profesioniști din domeniul juridic, publicistic și persoane publice. Printre aceștia se numără și o persoană cu o experiență de peste 20 de ani în jurnalism, Alessandra Stoicescu, trainer în cadrul Intact Media Academy; Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului matinal de la postul de televiziune Antena 1 este, de asemenea, în juriu; Cosmin Cristea, profesionist în dezbateri în cadrul ARDOR Muntenia și Cantemir Debate Club, care a fost prezent și în juriul celei de-a doua etape a competiției „SpeakUp”.

Organizatorii anunță numeroase surprize și puncte atractive în program: Georgia Dascălu, studentă în anul II a Facultății de Drept, va susține un minirecital live. Georgia a fost concurentă în sezonul 3 al show-ului „Vocea României” și a lansat în finala acestuia piesa „Ambition”. Mai mult decât atât, în prezent susține concerte în cadrul propriei trupe – Georgia & Band.

Etapa finală a celei de-a doua ediții a competiției „SpeakUp” reprezintă încununarea eforturilor depuse de o echipă interdepartamentală a Asociației Studenților în Drept, pe parcursul a mai multe luni: Daria Badiu, Horia Benga, Andreea Chilan, Denisa Constantin, Maria Constantinescu, Alexandru Constantinovici, Mădălina-Andreea Cursaru, Maria Dima, Bianca-Elena Florea, Bianca Iamandi, Casandra Pascu, Diana Procopiescu, Sorina Ștefoni și Andrada Tudor.
Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului ( https://www.facebook.com/events/660110480824437/ ) și pe website-ul Asociației Studenților în Drept ( http://asd-ub.ro/speakup/ ).

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment