MAE atenţionează turiştii – Greva marinarilor, în Grecia

Federaţia Panelenă a Marinarilor (PNO) organizează o grevă, de 24 de ore, în data de 1 mai 2015, zi în care toate navele vor rămâne ancorate în porturi, informează Ministerul Afacerilor Externe cetăţenii români care doresc să tranziteze sau să se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene. Există riscul ca segmentul turistic să fie afectat de această acţiune.

Cetăţenii români care doresc să călătorească în străinătate au oportunitatea ca prin aplicaţia ,,Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play) să afle informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale în Republica Elenă. De asemenea, cei interesaţi dispun şi de serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare ,,Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

 Pentru a obţine informaţii actualizate, li se recomandă cetăţenilor români, ca înainte de efectuarea călătoriei să consulte periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe, secţiunea Condiţii de Călătorie.

 

Elena Andrei

Elena Andrei este studentă la Jurnalism, FŞSU, ULBS , Departamentul de Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment