Riscuri în materia achiziţiilor publice

Prezenta lucrare aduce noutăţi cu privire la achiziţiile publice, în sensul că cercetează aria riscurilor în materia achiziţiilor publice. Georgiana Irina Radu, autoarea acesteia, surprinde o serie de riscuri des întalnite în cadrul procedurii de atribuire a contractelor de achiziţie publică, dar şi pe parcursul derulării unor astfel de proiecte, cum ar fi: reducerea nejustificată a termenelor ca urmare a publicării unui anunţ de intenţie, alegerea unei proceduri accelerate de atribuire a contractului, utilizarea criteriului de atribuire „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic“ cu includerea unor factori de evaluare nerelevanţi şi/sau necuantificabili etc.

Mai mult de atât, în conţinutul lucrării sunt dezvoltate o serie de informaţii şi cu privire la conflictul de interese şi corupţia în domeniul achiziţiilor publice, dar toate aceste idei şi multe altele le veţi găsi detaliate pe măsura lecturării.

[su_button url=”https://abcjuridic.ro/wp-content/uploads/2015/07/Riscuri-in-materia-achizitiilor-publice.pdf” background=”#ef4b2d” size=”10″ center=”yes”]Citeşte lucrarea[/su_button]

ABC Juridic

ABC Juridic a luat naştere din dorinţa de a construi perspective pentru viitorii specialişti în domeniul juridic.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment