Constituţia pentru toţi – Legea fundamentală pe înţelesul tuturor

Totul incepe de la o nevoie! Dupa multi ani de activitate in domeniul juridic, am inteles ca cetatenii romani isi doresc sa fie informati intr-un mod clar cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au; cele mai multe probleme se nasc din necunoasterea legii fundamentale. Nimeni nu respinge informatia, mai ales cand este vorba de Constitutia Romaniei. dar pentru a o accepta, toti trebuie sa o inteleaga.

În acest moment delicat si plin de provocari pentru educatia, cultura si creativitatea din viata cetatenilor romani, solidaritatea si implicarea în activitatile educative constituie un imperativ major, educatia juridica reprezentând acel imperativ major pentru construirea unei societati românesti evoluate si responsabile, o societate profund democratizata, cu drum european ireversibil, în care dimensiunea drepturilor si libertatilor, precum si îndatoririle fundamentale sunt larg cunoscute, respectate asa cum se cuvine, aplicate în mod echilibrat si rational.

cccc

Ne dorim ca prin acest proiect sa informam cetatenii romani cu privire la drepturile, libertatile si obligatiile lor intr-un mod clar si prietenos.

Noua carte prin care explicam Constitutia Romaniei pe intelesul tuturor va fi lansata in luna decembrie.

Acest proiect este initiat si coordonat de catre conf. univ. dr. Silviu Gabriel Barbu si echipa ABC Juridic.

ABC Juridic

ABC Juridic a luat naştere din dorinţa de a construi perspective pentru viitorii specialişti în domeniul juridic.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment