Studenții Facultății de Drept vizitează Senatul României

Studenții Facultății de Drept a Universității București au vizitat Senatul României, la invitația domnului vicepreședinte al Senatului, domnul Robert Cazanciuc, fost ministru al justiției.


Fost student al Facultății de Drept, domnul Robert Cazanciuc a avut deosebita plăcere de a participa la un curs de Instituții politice al studenților de anul I ai Facultații de Drept. În cadrul acestui curs, studenților le-au rost relatate idealurile și provocările vieții de student, încercările vieții de jurist, precum și evoluția în cariera judiciară și apoi politică. Cu acest prilej, domnul Robert Cazanciuc le-a prezentat studenților modul de organizare și funcționare a Parlamentului, ce presupune o carieră politică și importanța organului legislativ în cadrul ordinii juridice românești.


Domnul vicepreședinte al Senatului i-a invitat pe studenți în vizită la Senat pentru a resimți cu atât mai bine atmosfera din cadrul Parlamentului României. Au fost organizate vizite în data de 2 mai, respectiv 9 mai. Studenții au fost însoțiți în ambele vizite de conf.univ.dr. Silviu Gabriel Barbu și asistent univ.drd. Alexandru Domșa.
Inițiativa invitației la curs a vicepreședintelui Senatului a aparținut d-lui profesor Ștefan Deaconu.

ABC Juridic

ABC Juridic a luat naştere din dorinţa de a construi perspective pentru viitorii specialişti în domeniul juridic.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment