Ghid oficial de calatorie pentru Jocurile Olimpice din Brazilia – 2016

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia cetăţenilor români care urmează să se deplaseze în Republica Federativă a Braziliei, pentru a asista la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, un ghid cu informaţii utile.

Materialul vine în continuarea ghidurilor de informare puse la dispoziţie de MAE periodic în sprijinul cetăţenilor români care călătoresc în străinătate.

Ghidul ofer─â cet─â┼úenilor rom├óni sfaturi utile ┼či informa┼úii privind coordonatele de contact ┼či numerele Ambasadei Rom├óniei ├«n Republica Federativ─â a Braziliei, Consulatului General al Rom├óniei la Rio de Janeiro, condi┼úiile de intrare ┼či regim de ┼čedere pe teritoriul Braziliei, regulile ╚Öi recomand─âri specifice perioadei desf─â╚Öur─ârii Jocurilor Olimpice, norme de conduit─â ├«n loca┼úiile de desf─â┼čurare a evenimentelor sportive, lista cu obiecte interzise pe stadioane sau ├«n preajma acestora, informa┼úii privind transportul, precum ┼či detalii despre legisla┼úia local─â.

Informaţii suplimentare:

Jocurile Olimpice se vor desf─â┼čura la Rio de Janeiro, Republica Federativ─â a Braziliei, ├«n perioada 5-21 august 2016.

Ghidul poate fi descarcat de aici.

ABC Juridic

ABC Juridic a luat na┼čtere din dorin┼úa de a construi perspective pentru viitorii speciali┼čti ├«n domeniul juridic.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment